A hónap vásárlója

Elindul a"Hónap vásárlója" kihívás! 

Elindul a „Hónap vásárlója” kihívás a Homelux.hu webáruház facebook oldalán. A részvétel egyszerű, csak osszátok meg velünk, hogyan használjátok termékeinket, miként rendeztétek be a lakást vagy újították fel a fürdőszobát. Aki megméretteti magát és a közönségszavazáson elnyeri a szavazatok többségét, visszakapja a vásárolt terméke árát!

Milyen kategóriákban versenyezhetsz?

  1. Videó készítés: Forgassatok egy termékbemutató, teszt, vagy akár TikTok videót, amelyben bemutatjátok, hogy néz ki, hogyan használjátok, vagy szerelitek össze  a termékeinket.
  2. Fotó készítés: Készítsetek egy szuper képet a vásárolt termékről kreatív, inspiráló vagy épp humoros környezetben.

Hogyan indulhatsz el a versenyen?

Küldjetek egy e-mailt a marketing@leziter.hu címre, csatolva az elkészült képet vagy videót. Írjátok bele az üzenet tárgyába „verseny” szót és az e-mailbe a megrendelés számát. Ha minden rendben, akkor értesítünk róla, hogy kikerült a küldött fotód vagy kisfilmed a Homelux webáruház facebook oldalára, ahol elindul a verseny a győzelemért.

Nyeremény:

A hónap utolsó napján mind fotó, mind videó kategóriában megnézzük, hogy melyik pályamű kapta a legtöbb lájkot. Ezután kihirdetjük a hónap vásárlóját, aki a homelux.hu applikáció digitális pénztárcájába, levásárolható kuponként megkapja a pályaművön található termékének vételárát, vagy vételárának felét.
A nyertes videó készítője visszanyeri a termék vételárának 100 %-át!
A nyertes fotó készítője visszanyerheti a termék vételárának 50 %-át!

Fontos információk!

  • A kihívás 2024. április elsején indul és a visszavonásig tart. Folyamatosan várjuk a pályaműveket és töltjük fel őket. 
  • A  megmérettetésen csak regisztrált vásárlók vehetnek részt. Ezt a megrendelésük számával tudják igazolni.
  • Olyan vásárlók vehetnek részt a versenyben, akik a terméket 2024. január 1. után vásárolták  és a termék még mindig megtalálható a kínálatban.
  • A nyeremény digitális pénztárcádba érkezik kupon formájában, amit teljes egészében levásárolhatsz a Homelux.hu webáruház applikációjában.
  • A versenyben való részvétellel (a jelentkezés elküldésével) hozzájárulsz, hogy a beküldött fotót/videót a Leziter Kft. használhatja, azok felkerülhetnek a weboldalra, valamint a Homelux.hu webáruház Facebook oldalára. A fotók/videók csak keresztnévvel lesznek azonosítva, más adatot nem használunk.
  • A nyertest minden hónap első hetében hirdetjük ki a Homelux.hu webáruház facebook oldalán: https://www.facebook.com/homeluxhu/
  • A beküldött fotó, videó olyan minőségű és tartalmú legyen, amit a facebookon a saját oldaladon Te is megosztanál és nem ütközik a Facebook közzétételi irányelveibe.

Ne legyél nyuszi, dobj egy fotót vagy forgass egy kreatív kisvideót, csak pár perc és rengeteget spórolhatsz. Legyél te a Hónap vásárlója a Homeluxon!

Inspirációként, nézzétek meg Csaba fóliasátor termékbemutató videóját: