A komfortos kert kelléke a kerti tárolóláda

Ebben a bejegyzésben a kerti tárolóláda hasznosságát nézzük meg. Nagyszüleink korában a kert a család megélhetését biztosította, itt volt a baromfiudvar, itt legelésztek a juhok, kecskék, itt volt a veteményes kert, ahová csak ki kellett lépni, és máris a kezükben volt az ebédhez szükséges zöldség vagy gyümölcs. 

A komfortos kert kelléke a kerti tárolóláda

Ez kivételesen jó megoldás volt és olcsó, hiszen szinte mindent megtermeltek maguknak, volt tej, tojás, hús, zöldségek, szinte boltba nem is kellett menniük. Nem vegyszereztek, nem kellett nagy tömegben termelni, nem kellett nagy távolságokra szállítani az élelmiszereket, így a környezetüket is kímélték.

Átalakuló kertkultúra

A múlt században meglehetősen átalakult a kertek funkciója, elsősorban a pihenést, kikapcsolódást szolgálta, megjelentek a kerti bútorok, kerti tárolóládák, hinták, faházak és szerszámok.

A nagyvárosi életben már nem a termelés lett a kert legfőbb funkciója, az emberek egyre inkább üzemekben, gyárakban kezdtek el dolgozni, az élelmiszert boltokban szerezték be, a kert szinte kiváltság lett. 

Akinek sikerült kertes házat vásárolni, nem a kert művelésére törekedett, hanem igyekezett kihasználni a kert nyújtotta előnyöket, és a rövid, otthon töltött szabadidejét a jó levegőn játékkal, pihenéssel, fűnyírással és a kert rendezésével töltötte.

 

A modern kert kellékei

Mint minden változás, a kert használatának átalakulása is új igényeket hozott a kert berendezésben is. Honlapunkon széles választékot találsz azokból az eszközökből, amelyek kényelmessé és pihentetővé teszik a kertben töltött időt.

Néhány termék a kínálatunkból:

  • Kerti bútor szett, kerti asztal, szék
  • Kerti pad, kanapé, függőfotel, hintaágy, napozóágy, napernyő
  • Kerti zsúrkocsi, egyéb kiegészítők
  • Medence, kerti pavilon, melegház
  • Kerti grill
  • Virágtartó, virágláda, kültéri játékok
  • Kerti szerszámok
  • Kerti házak, kerti tárolóládák

 

Új szakma a kertépítészet

A kert funkciójának átalakulása magával hozta a kertépítészi szakma széleskörű elterjedését. Régebben is voltak kertészek, akik egy-egy nagyobb kert és park megtervezését, kivitelezését irányították. 

Napjainkban azonban már egy kertes ház körüli terület kialakítása is szakmai kihívás, hiszen több funkciónak kell megfelelnie. Az év nagy részében a kertben zajlik a családi élet, itt fogadjuk a vendégeket, itt játszanak a gyermekeink. Egy jól és praktikusan kialakított kert minden funkciónak megfelel, a kerti bútorok és kiegészítők harmonikus összhatást és kényelmet biztosítanak.

 

A kerti tárolóláda fontos a rend fenntartásához

A kerti élet tartozékai ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, ezért gondoskodnod kell a megfelelő tárolásukról. Kínálatunkban találhatsz kerti házikókat, ahol a nagyobb szerszámok, a fűnyíró, a kéziszerszámok kaphatnak biztonságos helyet, nem esik rájuk az eső, nem süti őket a nap, és még a kertnek is rendezett külsőt kölcsönöznek.

A Borneo kerti tárolóláda kiváló megoldás a kisebb játékok, párnák, más kiegészítők tárolására. Elegáns és modern rattan hatású anyaga szinte nem igényel karbantartást, könnyen nyitható és minden időjárásban használható kültéren is. Anyaga nem kopik és nem veszti el a színét. Kerti padként is használható, 220 kg-ig terhelhető, ami azt jelenti, hogy két felnőtt kényelmesen elfér rajta.

Ez csak egy termék, amit most kiemeltünk a kínálatunkból, de reméljük, sikerült felkelteni az érdeklődésedet, és honlapunkat böngészve megtalálod az ideális megoldást kerted berendezéséhez. Bármilyen kérdésed, elképzelésed merül fel, megkeressük hozzá az ideális megoldást!

Blog

Ajánlott termékek