1 Ft-os páraelszívó a Black Friday alatt

Lázasan készültünk a Black Friday-re, vártuk a megrendeléseket, majd - ahogy ez az online világban bármikor előfordulhat - egy kis hiba csúszott a gépezetbe és weboldalunkon megjelent egy páraelszívó 1 Ft-os áron. A szemfüles vásárlóink azonnal kaptak az alkalmon és kosárba tették a terméket, ami még mindig 1 Ft-os árat mutatott.

1 Ft-os páraelszívó a Black Friday  alatt

Mit tehetünk?


Előző cikkünkben (link beillesztése) kitértünk kicsit a jogszabályokra és leírtuk, hogy hogyan is működik a vásárlás menete, mi vonatkozik a webáruházra és mi vonatkozik a vásárlókra. Az ilyen leárazott termékek sokszor gyanút keltenek a vásárlókban, rendszerhibára gyanakodnak és inkább nem rendelnek. A rendszerhiba ténye ez esetben igaz, azonban a meghirdetett ár a vásárlók szerencséje. A Black Friday pedig pont jókor jött, kiárusításnak vélhették a hatalmas akciót. Megkérdezett vásárlóink nagy része is Black Friday akciónak, nem tervezett akciónak vélte az őrült leárazást, így nem kételkedtek az árban, meg is rendelték a terméket. Ezért úgy döntöttünk, hogy nálunk 2021-ben extra lesz a Black Friday, odaadjuk 1 Ft-ért a terméket, akik immáron boldog tulajdonosai a páralelszívóknak.


Vásárlóink válaszolnak


Az eset után milyen érzésekkel gondolnak a Homelux-ra? Az 1 Ft-os páraelszívók boldog tulajdonosai valóban boldogok, elégedettséggel gondolnak cégünkre. Nagyon pozitív volt számukra a probléma kezelése, a szituáció megoldása. A problémamegoldás képessége nem csak egyénileg hatalmas erény, egy cég életében is jelen kell lennie. Ez a képesség ilyen váratlan helyzetekben jön jól. Éles helyzetben is megmutathattuk rugalmasságunkat, úgy gondoljuk a visszajelzések alapján, 5-ösre vizsgáztunk.


A jövőben is felkeresik majd weboldalunkat? Ami a legfontosabb: a megfelelő helyzet kezeléssel és rugalmassággal visszatérő vásárlókat és ajánlásokat szerezhettünk. Minden megkérdezett vásárló a jövőben is felkeresi majd webáruházunkat, jelenleg is várnak Homelux csomagt, több vásárlást is terveznek. A pozitív véleményüket az online felületek és a családban, baráti körben is megosztják majd másokkal.

Az elsőre kellemetlennek vélt szituáció a legjobb eredménnyel zárult, hálásak vagyunk vásárlóink válaszaiért, hasznos tapasztalatokat szerezhettünk és tanulságot vonhattunk le a ügy kapcsán.

Blog

Ajánlott termékek