Dreamwell

Ahhoz, hogy napközben jól érezzük magunkat a bőrünkben, elengedhetetlen a nyugodt, piehntető alvás. Számos körülmény befolyásolhatja az éjszakáinkat. A lelkiállapotunk, a fényviszonyok, a hangok és természetesen a fekhelyünk. Webáruházunk épp ezért hozta el a Dreamwell kiváló minőségű matracait.

 

Különféle kivitelben vásárolhatod meg tőlünk ezeket az első osztályú termékeket. Habmatracaink és táskarugós matracaink garanciát jelentenek a nyugodt éjszakákra. Ha szeretnéd kipihenni magad, mielőtt nekivágsz egy mozgalmas napnak, válaszd a Dreamwellt!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Dreamwell Lino habmatrac

 

Az egyik legelterjedtebb matracfajta a habmatrac. A Dreamwell 80 x 200 centiméteres méretben kínálja számodra Lino habmatracát. Akár szimpla ágyba, akár dupla ágyba is megvásárolhatod a matracokat. Ezek a fekhelybetétek nem nyikorognak, kiváló az alátámasztásuk és nagyon kényelmesek. 

 

Emellett antiallergén tulajdonságokkal is rendelkeznek, amely ugyancsak fontos a nyugodt alvás szempontjából. Könnyen tisztíthatóak, rugalmasak, és biztosítják a megfelelő szellőzést. Ha minőségi habmatracot szeretnél, rendeld meg tőlünk a Dreamwell Lino-t.

 

Dreamwell Palmo táskarugós matrac

 

A Dreamwell a habmatracok mellett rugós és táskarugós matracmodelleket is gyárt. Webáruházunkban a táskarugós kivitelt találhatod meg. A gyártó egyik modellje a Palmo táskarugós matrac, amely több réteggel gondoskodik a kényelmedről. 

 

A rugók kellő keménységet és stabilitást nyújtanak az egészséges testtartáshoz. Emellett a rugalmasságot is biztosítják, ami a kényelem alapja. A további rétegek, a latex, a filc mind-mind hozzásegítenek téged ahhoz, hogy kipihenten ébredhess.

 

Dreamwell Paola matrac

 

A gyártó táskarugós matracainak általunk forgalmazott másik modellje a Dreamwell Paola matrac. Ebben a termékben is a táskarugók biztosítják a tartást és a rugalmasságot a gerinced számára. A további rétegek közt ugyancsak szerepel a filc, azonban itt habréteggel ellátott zsebrugókat is találsz. 

 

Ez a fajta rétegezés tovább növeli a matrac kényelmét, és garantálja a gerinc tehermentesítését. Igazi prémium matracról van szó, amelyet 90 x 200 centiméteres kivitelben rendelhetsz meg tőlünk. Minden Dreamwell matracunkra 12 hónap garanciát vállalunk, továbbá biztosítást is köthetsz, és választhatod a prémium házhoz szállítást is.